Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

EQUIP

EQUIP

La vinya és l’essènica a dels nostres vins, i ho és també les persones que hi ha al darrera, que també són part del què prenem a la copa.
L’equip d’exibis està format per persones sensibles, que estimen el què fan, que gaudeixen de la seva important aportació dins el projecte.

Joan Soler
Fundador, copropietari i enòleg d'Exibis

En Joan Soler, fundador, copropietari i enòleg d’Exibis.
Actualment és el president de la Denominació d’Origen Pla de Bages, assessor de nombrosos cellers i projectes on elabora vins singulars. Copropietari també de Cellers Underground on elabora vins de diferents denominacions d’origen de Catalunya. Premi Bages de Cultura 2020.
Persona sensible i respectuosa, defensora de les varietats locals i de les nouvingudes, de la concepció holística, i generador d’energia positiva a qui té al seu voltant.

Àngels Morilla
Responsable d'administració i comptabilitat

L’Angels Morilla, la responsable d’administració i comptabilitat. Qui amb un somriure i molta paciència ens mima, ens endreça i resol. Una persona amable, agraïda i sincera.

Javi Vigata
Capitaneja les tasques a la vinya i al celler

Javi Vigata. Capitaneja les tasques a la vinya i al celler, des del bon fer i la creença amb el què fa. Amb experiència, i absolutament sensible amb l’ecologia i al que ens envolta. De tracte humil i respectuós amb tot.

Lye Houlier
Especialista en mimar la vinya i les persones que l'envolten

Lye Houlier. Incansable somriure i bonica mirada a la vinya i al celler. Especialista en mimar la vinya i les persones que l’envolten. De valors ferms, coherents i lliures.

Joan Fernandez
Responsable de logística, comunicació i el nostre comercial

Joan Fernandez. Responsable de logística, comunicació i el nostre comercial. Somelier. Vinculat al món comerical de l’oli i el vi, ens representa arreu del país. Agraït i gaudint sempre del que fa.

I l’equip no s’acaba aquí… els nostres col·lboradors, distribuidors, amics,… i tothom qui gaudiex de les nostres vides a través dels vins també formen part de l’equip. El vi és un transmisor bidireccional de valors i emocions que ens enriqueix mútuament. Som i existim també gràcies a tu que estas llegint.