Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.
Image thumbnail

ENOTURISME

Redescobrir la Catalunya interior, el seu passat mil·lenari i la seva essència a través dels nostres vins, els nostres paisatges i la nostra forma de ser.

El Pla de Bages, una autenticitat desconeguda que no et deixarà indiferent. Exibis, entre Cardona, amb el Castell i la muntanya de sal; Montserrat, la muntanya de referència espiritual i geològica, o Sant Benet de Bages, exemple de l’expansió de la vinya a través dels monestirs a la nostra zona. Amb els Pirineus a darrera, i Barcelona a poc més d’1 hora.

Us fem una proposta ecoturística per entrar en l’univers Exibis des de diferents indrets singulars de la comarca, vinculats d’alguna manera amb l’essència dels nostres vins. Les tines a peu de vinya, els cups excavats a la pedra, Montserrat o Cardona seran alguns dels escenaris d’una proposta itinerant que es podrà viure en diferents èpoques de l’any, sempre gaudint dels vins del celler i connectant amb el pensament i la filosofia d’Exibis.